Selectează o Pagină

Despre firma noastra

De 10 ani in slujba Dvs

Am inceput cu o echipa de doi oameni care reparam instalatii in cartier, iar acum avem 12 angajati si oferim aproape toata gama de servicii pentru instalatii sanitare la nivelul intregului Bucuresti si a localitatilor limitrofe.

Serviciile noastreContact

Inceputurile

Firma noastra a inceput sa isi desfasoare activitatea in urma cu mai multi ani, ca o echipa mica, zonala. Desi instalatorii nostri aveau o buna experienta in instalatii sanitare, gama de lucrari pe care le desfasuram era limitata.
Cu timpul am inceput sa executam lucrari de complexitate tot mai mare, iar echipa noastra s-a dezvoltat si ea. Fiecare lucrare noua a fost pentru noi o provocare, ceea ce ne-a facut sa dobandim o experienta considerabila de-a lungul timpului.

 

Ce oferim astazi

Gama de servicii pe care le executam astazi cuprinde aproape totul in domeniul instalatiilor sanitare, termice si de gaze. Activitatea noastra se desfasoara in Bucuresti (sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6) si in localitatile limitrofe.

Oferim servicii de proiectare, executie si reparatii atat ale instalatiilor sanitare, cat si pentru instalatii termice sau de gaze. Lucram atat pentru persoane particulare, cat si pentru societati comerciale.

Experienta

Va punem la dispozitie experienta noastra capatata in multi ani de practica in domeniul instalatiilor sanitare.

Profesionalism

Solutiile tehnice pe care vi le putem oferi va vor ajuta sa beneficiati de lucrari de inalta calitate.

Incredere

Lucram doar cu materiale de calitate de la cei mai importanti furnizori nationali si internationali, pt ca atunci cand veti face receptia lucrarii sa fiti sigur de calitatea acesteia.

Garantie

Intotdeauna oferim garantie la lucrarile pe care le efectuam, indiferent ca este vorba de instalatii sanitare pentru baie si bucatarie, sau instalatii termice ori de gaze.

  • Proiectare instalatii sanitare 80% 80%
  • Montaj instalatii sanitare 88% 88%
  • Reparatii instalatii sanitare 90% 90%
  • Executare instalatii termice 80% 80%
  • Modernizare si extindere instalatii termice 88% 88%
  • Instalatii de gaze 77% 77%

Fa cunostinta cu echipa noastra

Va prezentam cativa dintre instalatorii care fac parte din echipa noastra:

Leah Lewis

Leah Lewis

Instalator

 

Susie Vaughn

Susie Vaughn

Instalator

 

Leonard Larson

Leonard Larson

Instalator

 

Trimite-ne un mesaj chiar acum

11 + 1 =

Informatii de contact

Daca doresti sa apelezi la firma noastra de instalatii sanitare, ne poti contacta prin telefon, email sau la sediul nostru

Call: (246)111,111,111

 

Email: info@instalatorbucuresti.eu

 

Sediul firmei: